Δράσεις του «Όραμα ελπίδας»

Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη συνεχίζεται ο Μαραθώνιος Ζωής του Marathon Team Greece By M.Polyzou και του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας»

Share

Με δύο μεγάλους αγώνες δρόμου συνεχίζεται ο Μαραθώνιος Ζωής του Marathon Team Greece By M.Polyzou και του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».

Στις 4 Μαρτίου ο Μαραθώνιος Ζωής θα διεξαχθεί στον Δρόμο Υγείας του ΣΔΥΑ με αφετηρία και τερματισμό τον Άγιο Κοσμά.
Πρόκειται για τον αρχαιότερο αγώνα δρόμου στην Ελλάδα, αγώνα που για δεκαετίες ήταν απόστασης 20χλμ. και από φέτος γίνεται ημιμαραθώνιος.
Κάθε χρόνο προσελκύει το ενδιαφέρον δρομέων υψηλού επιπέδου, απλών αθλούμενων αλλά και πολλών συγγενών και φίλων των δρομέων.
Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, θα μπορούν επί τόπου όποιοι το επιθυμούν να γίνονται εθελοντές δότες μυελού των οστών παίρνοντας μέρος στον Μαραθώνιο Ζωής του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» και της δρομικής ομάδας της κορυφαίας Ελληνίδας Μαραθωνοδρόμου Μαρίας Πολύζου με στόχο να σωθούν ανθρώπινες ζωές!

Αντίστοιχα την 1η Απριλίου ο Μαραθώνιος Ζωής θα συνεχιστεί στον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη!
Είναι ο 2ος σε αριθμό συμμετοχών Μαραθώνιος στην Ελλάδα με αφετηρία την Πέλλα και τερματισμό τη Θεσσαλονίκη.
Τόσο στην έκθεση του μαραθωνίου τις τελευταίες ημέρες πριν τον αγώνα, όσο και κατά τη διάρκειά του προσωπικού του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» θα είναι επί τόπου προκειμένου όποιος και όποια το επιθυμεί να γίνεται εθελοντής δότης μυελού των οστών!

Ας γίνουμε όλοι Μαραθωνοδρόμοι στον πιο όμορφο Μαραθώνιο!
Στον Μαραθώνιο Ζωής!
Δώσε Ελπίδα! Δώσε ζωή!
Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών!

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο