Άνοιξαν οι εγγραφές για το «Loutraki Run 2017»

Αγώνες 10 & 3 χλμ. στο Λουτράκι

Share

Ξεκίνησαν την Τρίτη 10 Οκτωβρίου οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τον αγώνα δρόμου «Loutraki Run 2017», που διοργανώνουν ο Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου και ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Οκτωβρίου και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον της δρομικής κοινότητας της περιοχής, και όχι μόνο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις αποστάσεις των 10 & 3 χλμ. για ενήλικες αλλά και 1 χλμ. για παιδιά, με τη μεγάλη διαδρομή να διαθέτει πιστοποίηση από την IAAF – AIMS.

Όλοι οι αγώνες θα έχουν ως σημείο εκκίνησης και τερματισμού τους «καταρράκτες», μπροστά από τις ιαματικές πηγές στο Λουτράκι Κορινθίας.

Η διοργάνωση παρέχει δωρεάν συμμετοχή σε ανέργους, με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής, ενώ δωρεάν είναι όλες οι συμμετοχές για τον αγώνα του 1 χλμ.

Η περίοδος των εγγραφών θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στις 12:00 το μεσημέρι ή μέχρι να συμπληρωθεί το όριο των αθλητών.

Περιορισμένος αριθμός εγγραφών θα γίνεται την ημέρα του αγώνα στη γραμματεία και εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Δηλώστε τώρα τη συμμετοχή σας στο: http://www.myrace.gr/event/171/registrations.html

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στις σελίδες:
facebook – instagram: #loutrakirun

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου στο http://stivos-aoposeidonloutrakiou.blogspot.gr και στη σελίδα στο facebook: Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου Στίβου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2024: 500 δρομείς από 17 χώρες
Ηχηρό μήνυμα σε δύσκολους καιρούς, αλλά και θλίψη για την απώλεια συναθλητή
Puma Glyfada Flagship Store: Grand Opening
Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media στο experiential opening event της PUMA
Tα μυστικά της κατηφόρας
Συμβουλές για να τις κατακτήσετε
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο