Άνοιξαν οι εγγραφές για το Endomarch Piraeus NIGHT Run by Stoiximan.gr

Στις 20 Μαΐου βοηθάμε στον αγώνα εναντίον της ενδομητρίωσης τρέχοντας 5 ή 10 χλμ. ή περπατώντας 2,5 χλμ. στον Πειραιά

Share

Το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 είναι μια ξεχωριστή ημέρα για το παγκόσμιο κίνημα ενημέρωσης για την Ενδομητρίωση!
Φέτος το Endomarch Piraeus NIGHT Run by Stoiximan.gr γίνεται νυχτερινό και κατεβαίνει νότια στον Πειραιά, προσκαλώντας όλους μας να τρέξουμε, να περπατήσουμε, να ενημερωθούμε αλλά και να ενημερώσουμε για την γυναικεία υγεία και για τη χρόνια πάθηση της Ενδομητρίωσης που ταλαιπωρεί χιλιάδες γυναίκες παγκοσμίως

Το Endomarch Piraeus NIGHT Run by Stoiximan.gr πραγματοποιείται από την ΑμΚΕ «AWARE» στο πλαίσιο του παγκόσμιου κινήματος «Endomarch Worldwide» που δραστηριοποιείται σε 63 πόλεις & χώρες του κόσμου και ευαισθητοποιεί το ευρύ κοινό για αυτή την «άγνωστη» και «ύπουλη» γυναικολογική πάθηση. Μία στις δέκα γυναίκες παγκοσμίως υποφέρουν καθημερινά από Ενδομητρίωση ενώ άλλες δεν γνωρίζουν καν ότι πάσχουν από αυτήν!
Η ευαισθητοποίηση μπορεί να βοηθήσει στην έγκαιρη διάγνωση, την περίθαλψη αλλά και τη σωστή αντιμετώπιση και θεραπεία. Μπορούμε μαζί να απαλύνουμε τον πόνο και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των γυναικών που πάσχουν.
Μέρος των εσόδων θα δοθούν το 2017 και στον «Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας» του Δήμου Πειραιά. Η Δράση με αυτόν τον τρόπο σκοπεύει να στηρίξει φέτος – εκτός από την ενημέρωση για την Ενδομητρίωση και τις χρόνιες γυναικολογικές παθήσεις – και μια σημαντική προσπάθεια προς όφελος των γυναικών και την καταπολέμηση της βίας. Μια εξίσου σημαντική προσπάθεια για τις γυναίκες στην οποία αξίζει να συνεισφέρουμε!

Όπως αναφέραμε, ο φετινός αγώνας διαξάγεται στον Δήμο Πειραιά το βράδυ του Σαββάτου 20 Μαΐου (ώρα εκκίνησης 20:00) και το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες 5 & 10 χλμ. αλλά και περιπατητική διαδρομή 2.5 χλμ., με κόστος συμμετοχής από 5€. 

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει και θα διαρκέσουν έως τις 10 Μαΐου.
Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο www.endomarch.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι Έλληνες στον Ημιμαραθώνιο της Βαρσοβίας
Δείτε την ελληνική παρουσία στον NN Polmaraton Warszawski
SNF Bréal Cup Challenge: Athens to Paris
Ένας ψηφιακός, συλλογικός και συμβολικός αγώνας δρόμου
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 23-24 Μαρτίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο