Οι λάτρεις των extreme sports και των εξορμήσεων στη φύση έχουν τώρα το δικό τους κατάστημα! H εταιρία "The North Face", που ειδικεύεται στην κατασκευαστή κορυφαίων, αυθεντικών και τεχνικά προηγμένων outdoor προϊόντων, έρχεται να καλύψει και τους πιο απαιτητικούς. Ολοκληρωμένες συλλογές ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ & εξοπλισμού outdoor δραστηριοτήτων, για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί, βρίσκονται τώρα στο κατάστημα της The North Face στο Επίπεδο 1 του ATHENS HEART.
Οι άνθρωποι της εταιρίας, παραμένουν βαθύτατα περήφανοι που τα προϊόντα τους, αποτελούν την πρώτη επιλογή των καλύτερων αναρριχητών, ορειβατών, extreme σκιέρ, snowboarders, δρομέων αντοχής και εξερευνητών, ενώ πλέον θεωρούνται απαραίτητος εξοπλισμός στις περισσότερες αποστολές.
Με προϊόντα σχεδιασμένα να σας συντροφεύουν τόσο στις καθημερινές προκλήσεις της πόλης, όσο και στα πιο αφιλόξενα μέρη του πλανήτη, η The North Face διατηρεί ακλόνητη την δέσμευσή της να εξωθεί τα όρια του design, ώστε να μπορείτε να εξωθείτε εσείς τα όρια σας στην εξερεύνηση.

Για περισσότερες πληροφορίες :
The North Face store
Πειραιώς 180, Κόμβος Χαμοστέρνας, τηλ.: 210 3414460
thenorthface@athensheart.gr