Nike LunarEpic Flyknit

Το μέλλον στο τρέξιμο

Share

Με νέο σύστημα ύφανσης, το LunarEpic Flyknit προσφέρει μία ουσιαστικά άψογη εφαρμογή, άνετη αίσθηση και κορυφαία απαλότητα!

To LunarEpic Flyknit αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους δρομείς. Εφαρμογή, αίσθηση και δύναμη ήταν το όραμα των σχεδιαστών της εταιρείας. Για αυτό το λόγο αρχικά κατασκεύασαν ένα ελαφρύ μονοκόμματο επάνω μέρος από Nike Flyknit που έχει τη δυνατότητα να αναπνέει και δημιούργησαν διαφορετικές υφάνσεις απευθείας στην πλέξη για στήριξη ακριβείας, καθώς το ύφασμα αγκαλιάζει την καμάρα, τη φτέρνα και το μπροστινό μέρος του ποδιού.

Το συγκεκριμένο μοντέλο, χάρη στην τεχνολογία και τεχνογνωσία που κρύβει πίσω από την αισθητική του, αποτελεί την πρώτη επιλογή για αθλητές  υψηλών επιδόσεων όπως την Νικόλ Κυριακοπούλου και την Κατερίνα Στεφανίδη, τις Ελληνίδες πρωταθλήτριες  στο άλμα επί κοντώ.  Με συμμάχους τους την άριστη προετοιμασία, την πίστη στον εαυτό τους και την αξιοπιστία που τους προσφέρει ο Nike εξοπλισμός τους και το LunarEpic Flyknit, η Νικόλ και η Κατερίνα έχουν ξεκινήσει τη μεγάλη διαδρομή προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ριο, με ενδιάμεσους σταθμούς Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια meetings και πρωταθλήματα.

To LunarEpic Flyknit είναι ένα μοναδικό παπούτσι, με ουσιαστικά άψογη εφαρμογή που προσαρμόζεται στο σώμα που κινείται και προσφέρει αίσθηση ρευστότητας και εξαιρετική απαλότητα. Απίστευτα ευέλικτο, είναι ιδανικό για προπονήσεις με τρέξιμο αντοχής, τρέξιμο με προοδευτικά πιο γρήγορο ρυθμό ή τρέξιμο αποθεραπείας.

Δες εδώ την ιστορία της Κατερίνας

Δες εδώ την ιστορία της Νικόλ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Sunnto Vertical Solar
H νέα solar εκδοχή στη σειρά Vertical
Mizuno Wave Neo Collection
Η νέα High Performance Running συλλογή με την χαμηλότερη περιβαλλοντική επίδραση στην ιστορία της Mizuno
New Balance FuelCell SC Elite v4 & FuelCell Rebel v4
Έφτασαν τα νέα μοντέλα της πιο εκρηκτικής σειράς της New Balance
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο