icon

Αποκτήστε το Runner σε ψηφιακή μορφή

στο Readpoint.gr

Διατροφή

Apricot Breeze

Runner Magazine Apricot Breeze

ΥΛΙΚΑ
400 γρ. βερίκοκο* (χωρίς κουκούτσι)
1 μεγάλη μπανάνα (ώριμη)
2 κουτ. σουπ. γιαούρτι 2%
30 γρ. μέλι
χυμός από ένα λάιμ
1 φύλλο δυόσμος
1/5 κουτ.γλυκ. αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και προσθέτουμε δύο με τρία παγάκια έτσι ώστε το τελικό προϊόν να είναι αρκετά δροσιστικό. Δουλεύουμε το μείγμα μας για αρκετά δευτερόλεπτα, δοκιμάζουμε την οξύτητα προσθέτοντας ανάλογα λάιμ και είμαστε έτοιμοι.
Σημείωση: Εναλλακτικά μπορούμε να τοποθετήσουμε τη μπανάνα στην κατάψυξη και να αποφύγουμε την προσθήκη του πάγου.

*Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε φρέσκα δαμάσκηνα ή σύκα ανάλογα την εποχή.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
Η συνταγή αποδίδει στο σύνολό της / ανά μερίδα:
Ενέργεια: 476 / 238 kcal
Πρωτεΐνες: 15 / 7,5 γρ.
Υδατάνθρακες: 104 / 52 γρ.
Λίπη: - / -

Δημοσίευση στο Runner νο 84, του Θοδωρή Μήτση www.theodoremitsis.com